Din experienta noastra, consideram ca ceea ce conteaza cu adevarat este sa te simti confortabil in sala de sport, pentru a putea sa executi corect si atent exercitiile fizice.

Fiind confortabil, reusesti mai usor sa-ti indeplinesti misiunea de a te dedica clasei de sport. Binenteles, asta nu inseamana ca trebuie sa pui pe tine cel mai vechi si inestetic tricou, pentru ca in el te simti bine, dar nici etalatul hainelor de designer si clinchetul bratarilor zgomotoase nu aduc niciun plus scopului tau de a face miscare.

Tinuta de sport trebuie sa fie echilibrata! Este important sa arate bine pe tine, sa fie comoda, nici prea stramta si nici prea larga, sa fie din materiale usoare care sa permita pielii sa respire, iar pantofii sport trebuie sa fie adecvati tipului de miscare. Hanoracul de dupa sport este recomandat sa-l porti pentru reglarea treptata a temperaturii corpului. Un rol deosebit de important il are si prosopul, pe care-l folosesti pentru stergerea stropilor de pe piele si mai poti sa-l asezi pe aparate sau pe salteaua de sport.

Accesoriile trebuie evitate deoarece pot provoca iritatii pe piele, se pot oxideaza, iar majoritatea nu se potrivesc tinutelor sport, exceptie facand accesoriile pentru sport. Culorile pot varia, insa este important ca piesele vestimentare sa nu aiba paiete, pietricele si alte ornamente voluminoase sau sclipitoare. 

Pentru doamne si domnisoare, machiajul nu este recomandat. Desi mascara waterproof pare a fi in regula, orice urma de machiaj de pe fata ta va interactiona cu transpiratia survenita in urma efortului fizic si poate sa provoace reactii alergice sau un aspect inestetic.

Sala de sport nu este podium de defilare fashion dar este un loc public. In plus de asta, este un loc unde vrei sa tonifiezi muschi sau sa arzi grasimi, deci nu trebuie sa fii fashion, dar trebuie sa arati bine si sa fii confortabil pentru starea ta de bine!