Sa te misti energic si sa transpiri alaturi de partenerul tau este o modalitate excelenta de a va intari relatia, spun cercetatorii. Tot ei au ajuns la concluzia ca partenerii care fac sport impreuna sunt mult mai fericiti unul alaturi de celalat si in afara claselor de sport.

Atunci cand faci sport impreuna cu partenerul de viata, pe langa binecunoscutele beneficii ale sportului – sanatate, corp frumos si buna dispozitie – mai adauga si intarirea relatiei de cuplu.

Asa ca, atunci cand va doriti sa petreceti mai mult timp impreuna cu persoana iubita, alegeti sa o invitati in sala de sport. In acest mod, timpul pe care-l petreceti impreuna, pe langa beneficiile aduse relatiei mai contribuie si la starea sanatatii fizice. Cand un cuplu face exercitii fizice impreuna, se poate concentra asupra obiectivelor comune, iar legatura dintre parteneri devine mai puternica.

Pe langa faptul ca exercitiile fizice facute impreuna sunt terapeutice pentru cuplu, sunt si distractive fiind mult mai placute daca sunt facute in doi. Persoanele care au companie exerseaza mai intens si pentru o durata mai lunga de timp. In plus, endorfinele sunt eliberate in cantitati mult mai mari atunci cand miscarea sportiva se face impreuna cu persoana iubita.

Antrenamentele in cuplu sunt cu certitudine o oportunitate pentru a imbunatati atat sanatate fizica cat si relatia de cuplu. 

Va asteptam in sala de sport, sa fiti mai indragostiti si mai fericiti in fiecare zi!