Conform definitiei din Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, sportul reprezinta un complex de exercitii fizice si de jocuri practicate in mod metodic, cu scopul de a dezvolta si a intari corpul si de a educa vointa, curajul, initiativa si disciplina. 

Consideram sportul ca fiind o forma de arta, deoarece ca si orice opera artistica si sportul isi pastreaza nemurirea prin ecourile pe care le produce. Daca sportul nu e arta, este cultura. Cultura naste arta si tot acolo ajungem. Desi in teorie sunt separate, sportul cu arta sunt unite prin modalitatea de a imbogati trairile si emotiile celor care-l practica si celor care apreciaza acest gen de arta.

Miscarea, forta, echilibrul si concentrarea – sunt cateva elemente din ceea ce inseamna sportul.

Sportivii sunt modele demne de urmat, sunt apreciati si aplaudati, sunt rasplatiti cu medalii si asezati pe podium. Analizand parcursul sportivilor si toate eforturile pe care le depun, trebuie sa recunoastem ca sportivii contribuie la progresul cultural. Ei nasc admiratie, nasc visuri printre copiii societatii, ei ne indeamna la frumos, la corect, la munca si la devotament. Plus de asta sportivii starnesc emotii pozitive celor care le urmaresc evolutia. Ei creeaza subiecte de discutie in privat si in public, creeaza scrieri in media si in carti de specialitate, formeaza o imagine a emotiei generate de actul sportiv. Toate ne duc cu gandul la o forma de arta.

Sportul este considerat o evolutie inteligenta a fiintei, imbinand existenta biologica cu cea spirituala. Sportul este complex, implica atat trupul cat si sufletul!

Va sfatuim sa va orientati catre sport si sa recomandati sportul. Este o modalitate de a exprima arta prin miscarea fizica exercitata si prin podusul finit: bucuria sufletului si frumusetea trupului!

Ne vedem la miscare @ Alexandreea Club Fitness and Spa!