Termenul de Fitness este echivalent cu termenul de Conditie Fizica si reprezinta o activitate motorica prin care individul poate obtine o stare de bine.

Conditia fizica se obtine prin practicarea unui sport regulat, astfel se imbunatateste functia respiratorie și cea cardiaca, creste forta musculara si imunitatea organismului, se reduce riscul aparitiei anumitor boli si are multe alte efecte benefice asupra organismului uman. Cu cat conditia fizica a omului este mai buna, cu atat acesta este mai sanatos.

Fitness-ul se adreseaza oricarei persoane care doreste sa se mentina in forma si sa isi pastreze tonusul muscular. Deasemenea este recomandat cu insistenta persoanelor care sufera din cauza obezitatii, a debilitatii musculare, a stresului, oboselii si epuizarii excesive. Fitness-ul este un remediu indicat si hipertensivilor, celor care au un sistem imunitar slabit, depresivilor, precum si celor care au o circulatie sanguina nu tocmai buna.

Practicare unui sport, in zilele noastre, nu mai este un moft sau un trend, este o necesitate. Munca de birou si sedentarismul ne tin tot mai departe de o viata sanatoasa si activa, in acest caz fiind indicat sa gasim o ora pe zi pe care sa o dedicam miscarii fizice.

Miscarea fizica pune in miscare intreg organismul pentru a-si indeplini corect atat functiile externe cat si cele interne.

Parcticati Fitness! Acest tip de miscare cuprinde tot ce inseamna un stil de viata sanatos si ingrijit, incepand de la alimentatie si terminand cu tipul de miscarea executata! Practicati-l cu incredere dar si cu moderatie, orice exces este daunator organismului.

Nu subestimati puterea sportului! Efectuati miscare cu regularitate, cu moderatie si, in masura in care se poate, sub supravegherea unui specialist!

Ne vedem in Alexandreea Club!