In ceea ce priveste participarea in sala de fitness, cele mai dese intrebari se refera la rutina care ar trebui urmata pentru ca rezultatele antrenamentului sa se vada cat mai curand.

La urma urmei aceasta intrebare este una perfect normala, majoritatea dintre noi fiind interesati, atunci cand facem sport, de rezultatul final.
Insa, atunci cand ne gandim la rezultatele din urma unei activitati sportive, este important sa intelegem ca in primul rand un program ar trebui dezvoltat in jurul unor informatii personale: precum varsta, starea de sanatate, timpul liber, alimentatia, scopul care se doreste atins, precum si multe alte cristerii care cel mai bine se pot discuta cu o persoana specializata.

Aceste sfaturi precum tipul si modul de efectuare al exercitiilor nu pot sa fie oferite intr-un mod general, sunt particulare si personalizate pentru fiecare persoana.

Acest proces sportiv pe care fiecare dintre noi ne dorim sa-l facem cat mai eficient poate sa devina unul complicat daca nu suntem indrumati corespunzator. De aceea este recomandat sa nu urmam cu strictele articolele pe care le descoperim prin diverse reviste, deoarece riscam ca antrenamentul sa nu fie unul potrivit si beneficiile actului sportiv sa se transforme in complicatii.

Exercitiile, seturile de exercitii, reperele si programele de miscare precum si cele de slabire sunt infinite. Acest lucru este unul bun deoarece avem de unde sa alegem, dar alegerea trebuie facuta impreuna cu o persoana specializata pentru ca solutia sa fie una adaptata stilului nostru actual de viata si nevoilor noastre.

In Alexandreea Club va stam la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si indrumari, suntem aici din placere si facem tot ceea ce facem cu bucurie, pentru un stil de viata sanatos!

Ne vedem in club!