A venit primavara, temperaturaturile au crescut si organismul nostru trece prin mai multe schimbari. Aceste schimbari pot sa fie negative si sa le resimtim ca si stari de oboseala, insomnii sau astenii daca nu acordam o atentie suplimentara stilului nostru de viata.

Pentru a ne bucura de primavara cu  zambetul pe buze si plini de energie, organismul nostru are nevoie de un stil de viata sanatos. Pe langa alimentatia in care e important sa se regaseasca fructele si legumele de sezon (ceapa, urzici, spanac, salata verde, capsune, cirese), este important sa nu uitam de miscare.

Fie ca ne referim la fitness, aerobic, cycling, alergare sau orice tip de miscare, beneficiile exercitiilor fizice sunt multiple. Atunci cand facem sport sangele din corp este pus in miscare, oxigenand organismul, energizand trupul si scapandu-ne de starile incordate. Muschii si incheieturile devin mai flexibile ajutandu-ne sa ne miscam cu mai multa usurinta, mai ales daca avem un stilul de viata sedentar. Formele trupului prind contur si se tonifiaza pentru a arata perfect in costumul de baie. Mintea este mai limpede, fiind mai motivati si mai binedispusi.

Sa folosim orice ocazie pentru a face sport! Creierul ne va multumi, corpul se va simti revigorat si tonusul nostru general va fi excelent.

Ne vedem in Alexandreea Club Fitness & SPA! Specialistii nostri sunt mereu pregatiti cu cele mai bune sfaturi sportive.