Alexandreea Fitness & Spa a implinit 9 ani!

Poate este mult sau poate este putin. Insa, pentru noi, cei 9 ani au trecut foarte repede; au fost anii in care am crescut, ne-am dezvoltat si am facut tot ceea ce ne-a stat in putina pentru a ne imbunatati serviciile.

La inceput am plecat cu entuziasm, apoi am continuat cu optimism, uneori am intampinat dificultati, dar am ajuns aici, increzatori si bucurosi pentru ca putem sa sarbatorim 9 ani de existenta, 9 ani de promovare a unui mod de viata sanatos prin miscare si relaxare.

Daca este sa privim din punct de vedere numerologic, cifra 9 uneste tot ceea ce s-a dezvoltat pana acum, pentru a evolua spre o etapa superioara. Prin urmare, principala provocare a cifrei 9, si implicit a varstei noastre, este de ne bucura de realizari si de a ne continua dezvoltarea pentru fi alegerea perfecta a clientilor!

Vrem sa multumim tuturor clientilor, atat celor care ne-au fost alaturi, cat si celor care ne-au apreciat, dar si celor care ne-au criticat – datorita tuturor am reusit sa ne dezvoltam, sa ne evidentiem calitatile si sa ne imbunatatim slabiciunile.

Alexandreea este clubul de miscare si relaxare dedicat in totalitate nevoilor clientilor!

https://photos.app.goo.gl/1KYyEG2W22osX4hp8