Serile lungi petrecute cu prietenii pe terase, vacanta cu familia, iesirile de weekend, toate au dus la o pauza in programul tau de miscare, iar acum iti doresti sa-ti reintri in forma sportiva? Iata cum iti recomandam noi sa procedezi:

  1. Cand reiei programul de miscare este foarte important sa intelegi ca rezistenta ta la efort nu mai este aceeasi. Ai nevoie de un nou plan care sa implice atat tipurile de exercitii cat si modificarile din regimul alimentar.
  2. Hidratarea este foarte importanta in fiecare zi, dar in cazul in care decizi sa faci sport trebuie sa iei in considerar ca si cantitatea de apa pe care o consumi trebuie sa creasca considerabil.
  3. Apeleaza, cel putin pentru inceput, la programele sportive pe care-ti place sa le executi. Atat pentru acomodarea fizica dar si pentru cea psihica, si mai ales pentru cresterea motivatiei, este important sa faci ceea ce-ti place si sa-ti cresti treptat iesirea din zona de confort.
  4. Echilibreaza-ti asteptarile in asa fel incat sa fii motivar dar sa nu fii dezamagit. Nu astepta rezultate imediate dar continua sa faci pasi mici si siguri pentru a-ti indeplini obiectivele.

Deoarece suntem diferiti, recomandarea noastra cea mai prietenoasa este sa contactezi un specialist. Instructorii din salile de sport sunt potriviti pentru a-ti recomanda un program personal, adaptat atat nevoilor cat si dorintelor tale, in materie de miscare sportiva benefica.

Ne vedem cu bucurie in Alexandreea Club!