"Cu cât Muncesc mai Mult, cu Atât am mai Mult Noroc.”

Thomas Jefferson

MISIUNE

Misiunea noastră este să oferim Calitatea, Echipa, Disponibilitate și Pasiunea de care TU ai nevoie zi de zi pentru a-ți duce la bun sfarșit planurile!

VIZIUNE

Viziunea noastră este să fim un centru de relaxare & mișcare autentic și dedicat clientilor. În felul acesta devenim alegerea naturală a clienților pasionați, pentru care relația conteaza.

CARACTER

Fie ca sunt oamenii pentru care lucrăm sau oamenii care lucrează în cadrul echipei, noi prețuim onestitatea, pasiunea și dorința de a avansa.

Alexandreea Club Fitness & Spa este un centru de miscare si de relaxare, cu o suprafata de aproximativ 3500 mp, impartita pe cinci nivele. Serviciile Alexandreea Club Fitness & Spa sunt de cea mai inalta calitate si ofera acces la Sala de Fitness, Aerobic, Cycling, Piscina, Sauna, Jacuzzi, Masaj, Manichiua-Pedichiura, Cosmetica, Coafor/Frizerie, Cabinet de evaluare nutritionala, Solar, Teren de fotbal cu suprafata de joc artificiala si parcare privata.

Nivelul -1 | Piscina semiolimpica (25 metri lungime / 8metri latime / 1.50 metri andancime, beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV, centrala de tratare a aerului), saune finlanedeze, jacuzzi.

Nivelul 0 | Receptia, Barul Sportiv, Vestiare pentru femei si barbati, dotate cu cate 10 dusuri individuale si 120 de cusete.

Nivelul 1 | Cea mai moderna sala de fitness din Bucuresti, dotata cu aparatura de ultima generatie. NOUTATE!!! Incepand cu luna Octombrie a anului 2015, in sala de fitness a Alexandreea Club, gasiti cele mai noi si moderne aparate fitness din Romania.

Nivelul 2 | Una din cele mai mari sali de aerobic din Bucuresti (aproximativ 250 mp), sala de cycling si solarul pentru bronzare.

Nivelul 3 | Masaj, Manichiura – Pedichiura, Cosmetica, Coafor – Frizerie, Cabinet de evaluare nutritionala.

Echipa Alexandreea este formata din cei mai buni profesionisti.

<h3 style="text-align: center;">Ei ne-au ales:</h3>

Echipa de profesionisti de la Alexandreea m-a ajutat sa ma mentin in forma!
Recomand cu caldura tuturor celor ce au grija de sanatatea lor.

Andra Maruta

 

Eu sunt tot timpul în căutări, tot timpul vreau să mă autodepăşesc, sunt tot timpul într-o competiţie, am ales Alexandreea pentru ca împărtășim aceleași idei.

 

Adrian Enache

De la atata stat pe Happylica m-am decis ca e timpul sa fac ceva miscare, aici am gasit exact ce cautam, o echipa dedicata clientului.
Catalin Maruta

Mi se pare foarte important să lucrez cu oameni. Că îi cunosc sau nu, ei trebuie să aibă această calitate de a fi oameni și de a fi buni profesioniști în ceea ce fac. De aceea am ales Clubul Alexandreea.

Aurelian Temișan

Dragilor, sper ca si voi, ca si mine, tineti foarte mult la sanatatea voastra, de aceea recomand cu incredere serviciile oferite de Echipa Alexandreea Club.
Nicoleta Luciu

Forma fizică și aspectul are importanță indiferent de cea ce faci, corpul e ca o „carte de vizita”. Iar faptul ca aici au cele mai noi și performante aparate din tară ma ajută enorm în antrenamentele mele.

Cornel Pasat

Fotbalul inseamna pasiune, am ales Alexandreea pentru terenul lor sintetic superb ce indeplineste toate conditiile si standardele europene.
Kamara Ghedi (Alb Negru)

Sunt dependent de sport încă din copilărie, aveam două antrenamente pe zi indiferent de vreme. Am ales să merg la Alexandreea pentru că indiferent de anotimp terenul, echipa și terenul sunt extraordinare.

Andrei Ştefănescu (AlbNegru)

Salută-ne! 🙂