Confidentialitate Datelor

Confidentialitate Datelor
Toate datele preluate pe acest website sunt preluate si gestionate conform Legii nr.677 din 2001, nici o alta companie sau persoana nu va avea acces la aceste date. Informatiile cerute de noi sunt strict date ce se folosesc la transmiterea de oferte si/sau promotii Cand ne contactati sau cereti o oferta prin intermediul site-ului nostru va vom intreba numele, telefonul si adresa de email.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Alex Com 94 Bucuresti S.R.L are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

S.C. Alex Com 94 Bucuresti S.R.L nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.fitnessandspa.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

S.C. Alex Com 94 Bucuresti S.R.L poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Bulevardul Basarabia 37-39, București 022114, Sector 2.