Evenimente Corporate

Cu o experiență de aproape opt ani, suntem cea mai bună opțiune pentru dvs., compania dvs. și clienții dvs. atunci când vine vorba de ospitalitate corporatistă.

Cei aproape opt ani de experiență ne oferă abilitățile necesare pentru a vă oferi cele mai bune pachete pentru ospitalitate corporatistă, evenimentele sportive și evenimentele unice pe care altfel le-ați crede imposibil de realizat. Ne mândrim cu faptul că facem mai mult, mai bine, totul pentru a oferi o experiență unică și memorabilă. Atenția noastră la detalii este cheia care vă aduce experiența absolută și de ultimă oră.

Dacă aveți întrebări, cereri de ofertă sau pur și simplu vreți sa ne salutați, va rugăm, nu ezitați să ne sunați sau să completați formularul de mai jos:

  Întrebări Frecvente

  Trebuie să stabilesc o agendă pentru evenimentul meu. Cum mă puteți ajuta?

  Când vă planificați evenimentul echipa noastră vă va susține în orice, de la stiluri muzicale, timpi de prezentare și de vorbire, anunțuri speciale, totul cu o atenție deosebită la detalii. De asemenea, vă putem ajuta cu orice întrebări privitoare la agenda dvs.

  CEO-ul nostru ar dori să țină un discurs în timpul evenimentului. Ce ne puteți pune la dispoziție?

  Vă putem pune la dispoziție un sistem PA precum și microfoane wireless la evenimentul dvs., doar anunțați-ne și vom avea acest serviciu disponibil pentru dvs.

  Cum îmi asigur rezervarea la Alexandreea Club Fitness & SPA?

  Pentru a confirma rezervarea este necesar un depozit inițial de 50%.

  Clubul dispune de locuri de parcare?

  Clubul dispune de parcare privata, dar exista și posibilitatea de parcare stradală.

  Există un număr minim sau maxim de participanți?

  Deloc! Suntem la fel de bucuroși să găzduim un teambuilding cu 5 participanți sau un eveniment de 5.000 de persoane!

  Puteți să planificați un eveniment sportiv în aer liber sau în clădirea noastră de birouri?

  Da! Echipa de Profesioniști  Alexandreea Club Fitness & SPA va transforma orice spațiu de birou într-o sală de mișcare autentică și va face orice eveniment în aer liber memorabil.

  De să aleg Alexandreea Club Fitness & SPA?

  Misiunea noastră este să oferim calitatea, echipa, disponibilitatea și pasiunea de care compania ta are nevoie pentru a duce la bun sfarșit planurile