Piscină Semiolimpică

La etajul -1, clubul dispune de una dintre cele mai moderne piscine semiolimpice din Romania cu o lungime de 25 metri, 8 metri lățime și 1.5 metri adâncime. Piscina beneficiază de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH+CL, dezinfectarea apei cu UV și centrala de tratare a aerului.

Tot aici sunt amplasate cele două saune finlandeze și Jacuzzi-ul professional.

Pe lângă înotul de relaxare din cadrul piscinei puteți opta oricând pentru un program de:
Inițiere înot

Cursurile de ințiere și perfecționare înot au drept scop însușirea elementelor tehnice de baza ale înotului și procedeelor de înot: craul, spate, fluture și bras. Dezvoltarea coordonarii primare între respirație și miscările specifice de înot.

Aqua Gym

Aqua gym nu necesită eforturi însemnate din partea ta și te poate ajuta să remodelezi silueta în doar cateva antrenamente. Este o gimnastică ușoară, eficace și plăcută, care nu îți pune în pericol articulațiile și nici nu îți poate cauza febră musculară așa cum se poate întampla în cazul altor sporturi.

Gimnastica în apă – AquaGym – este o combinație între exercițiile de aerobic, fitness, stretching și hidromasaj. Este recomandată tuturor persoanelor care doresc să-și modeleze silueta, să scape de stres totul într-un timp cât mai scurt.

Pentru că încrederea se obține prin transaprență, mai jos puteti vizualiza buletinul de analize actualizat lunar.