REGULAMENT CLUB COVID-19

Personalul clubului va aminti și va încuraja activ membrii să respecte distanțarea

REGULI DE SIGURANȚĂ ȘI PROTECȚIE

Pe lângă procedurile deja existente am luat măsuri suplimentare de curățare atenta și dezinfectare de mai multe ori în timpul zilei. 

Pe parcursul zilei, atunci când va fi nevoie, vom delimita anumite zone din club prin marcaje corespunzătoare pentru a asigura o curățare eficientă.

 • Zone de dezinfectare 

Vom solicita clienților să folosească produse de dezinfectare a mâinilor atunci când intră în club și frecvent pe toată durata vizitei. Produsele de dezinfectare pentru mâini si suprafețe vor fi disponibile in toate zonele special create prezente în întregul club.

 • Soluții dezinfectante

Clientii au obligația de a folosi soluțiile dezinfectante puse la dispoziție de catre Club pentru a curăța echipamentul înainte și după utilizarea acestuia, pe lângă protocoalele de curățare deja existente. Soluțiile dezinfectante vor fi disponibile în toate zonele special create din club.

 • Verificarea temperaturii corporale

La intrarea in club , conform reglementărilor în vigoare, vom verifica temperatura corporală, atât clienților cât și personalului nostru. Persoanelor cu o temperatură mai mare de 37,3 grade nu li se va permite accesul în Club.

 

Accesul in CLUB se va face doar pe bază de programare telefonică

Va rugam sa respectati cu strictețe intervalul orar pentru care v-ați făcut programarea.

Am ajustat orele de funcționare ale clubului pentru a permite curățarea și dezinfectarea eficientă a tuturor spațiilor.

Vom solicita clienților să informeze conducerea clubului, dacă sunt testați pozitiv COVID-19, în termen de maximum 14 zile de la ultima vizită în clubul nostru.

Ne angajam să trimite o notificare prin e-mail tuturor persoanelor expuse dacă există un caz confirmat de COVID-19 în locația noastră. Vom solicita tuturor clientilor să poarte mască (medicală/nonmedicală ) pe toată durata vizitei în club, mai puțin în timpul antrenamentelor. Masca pentru o protecție eficientă trebuie sa acopere atât gura cat si nasul.

Zone

Zona de recepție

Verificarea temperaturii corporale și utilizarea dezinfectantului de mâini vor fi obligatorii la intrarea în club. 

Zona de Fitness
 • Antrenamentele vor avea o durată maximă de 90 de minute pentru a preveni aglomerarea și pentru respectarea distanțării sociale. 
 • Intre sesiunile de antrenamente vom avea 20 de minute pauză pentru a avea timp să aerisim și să dezinfectăm echipamentul.
 • Pentru a asigura distanțarea socială, vom limita capacitatea sesiunilor de fitness la 45 persoane + instructorii Clubului .
 • In timpul antrenamentului acolo unde distanta intre aparate nu este suficientă este obligatoriu sa existe un aparat nefolosit intre doua persoane care lucreaza in acelas timp.
Zona antrenamentelor in grup (Aerobic si Spinning)
 • Pentru a asigura distanțarea socială, vom limita capacitatea la clasele de Aerobic la 20 persoane + 1 instructor , la Spinning 6 persoane + 1 instructor pentru clasele de seara si 12 persoane + 1 instructor la clasele de dimineata .
 • Rezervarea în prealabil va fi obligatorie pentru a participa la clase. Programarea se face cu o zi inainte pana la ora 19:00, telefonic , la receptia Clubului . Clasele se tin cu minimum 3 programări si vor fi confirmate pe site pana la ora 20:00 cel tarziu .
 • Intre antrenamente vom avea 20 de minute pauza pentru a avea timp sa aerisim si sa dezinfectam echipamentul.
 • Va recomandam sa dezinfectati inainte si dupa antrenament echipamentul folosit la clase.
 • Toate clasele de Grup (Fitness, Aerobic, Cycling) se vor desfasura astfel încât distanța dintre membri sa fie asigurata.
Zona Spa
 • Având in vedere măsurile in vigoare, piscina se va deschide exclusiv pentru clasele de inițiere, programate in prealabil cu instructorul , ținând cont că limita pe culoar este de maximum 5 persoane.
 • Saunele si Jacuzi vor ramane închise pana la noi măsuri de relaxare.
Zona vestiarelor
 • Pana apar noi reglementari, închirierea prosoapelor din Club este interzisă . 
 • Solicităm tuturor clienților noștri să limiteze perioada de timp pe care o vor petrece în vestiare pentru a facilita accesul ținând cont de regulile de distanțare socială.
 • Atât in vestiarul pentru femei, cât și in cel pentru bărbați, limita este de maximum 22 persoane/vestiar in același timp.
 • Pentru a reduce aglomerarea vestiarelor, vă recomandăm să veniți la club deja îmbrăcați în echipament sportiv, dar obligatoriu cu încălțăminte de schimb și respectand instrucțiunile de distanțare.

Personalul clubului va aminti și va încuraja activ membrii să respecte distanțarea .

Pentru conditiile reactivării contractelor va rugam sa luați legatura direct cu receptia sau managerul Clubului.

Mulțumim frumos pentru înțelegerea  față de situația impusă și sa nu uitam ca doar respectând aceste reguli putem să grăbim revenirea la normalitate!