Saună* și Jacuzzi

La etajul -1 al Clubului pe lângă piscina semiolimpică și Jacuzzi găsiti cele două Saune* Finlandeze.

Beneficii Saună

Sauna Finlandeză poate fi considerată o metoda eficientă de slăbit și de detoxifiere a organismului și este recomandată atât femeilor cat și bărbaților.

Sauna elimină prin transpirație reziduurile din organism, asigurând buna funcționare a acestuia. De accea este recomanda ca pe parcursul sedințelor de saună să se consume mai multe lichide, astfel corpul va transpira mai mult și va elimina mai multe toxine.

Pe langă fortificarea sistemului imunitar transpirația produsă de baia de aburi elimină toxinele din organism. Porii sunt dilatati și astfel peeling-ul efectuat imediat dupa saună este mai eficient, curățând în profunzime pielea. Va invităm la salonul cosmetic de la etajul 3 al Club-ului pentru un peeling profesional!

Jaccuzzi-ul este amplasat în zona umedă a Clubului, la etajul -1, în vecinătatea saunelor și a piscinei.

Beneficii Jacuzzi

Principalele beneficii ale baii Jacuzzi sunt relaxare organismului și eliminarea stresului dar poate fi utilizat cu succes în tratarea durerilor musculare și articulare, precum și a celor ale sistemului osos.

Jacuzzi stimulează metabolismul, iar persoanele care îl folosesc regulat pot constata o slabire mai rapidă. De asemenea este indicat și în cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sângelui.

Căldura apei are și ea un efect terapeutic – stimulează producerea endorfinei (hormon ce generează starea de bine) și circulația sângelui. Masajul pe care apa îl face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a întregului organism. Senzatia de picioare grele, precum si tensiunea din ceafa si spate sunt indepartate mai rapid.

Jacuzzi stimulează și somnul de bună calitate, având beneficii și asupra frumuseții: se elimină toxinele din piele și se oxigeneaza mai bine tesuturile.

*Se impune precauție la utilizarea saunei în cazul copiilor sub 14 ani și al adulților peste 60 ani